vacature orthopedagoog Geen verder een mysterieOverdag biedt Café Hoppe de gebeurtenis teneinde een heerlijke kop koffie ofwel thee te drinken, of teneinde in een namiddag aangaande ons hete borrel te plezier hebben met een schaal heerlijke hapjes.

Bij Restaurant & Brasserie Groene werken we geregeld met aangroei van de capaciteit en zoeken versterking met lieden betreffende vakkennis en welke plezier uitstralen in hun werkomgeving.

Wanneer chauffeur loodsmedewerker werk jouw zodra logistiek allrounder in een dynamische logistieke werkomgeving over Schiphol. Mocht jouw op een vrachtwagen mogen motor rijden vervolgens kan zijn het ons pré. Behalve dit bezorgen over goederen en documenten werk jouw in een loods op Schiphol.

Voor de lunchkeuken zoeken we jou welke dit keukenteam helemaal gaat vervaardigen! Je werkt in dagdienst mee met een lunch. Je komt te werken in ons zelfsturend team onder service van onze chef-kok. Na ons inwerkperiode aangaande twee weken zal jij 100% meedraaien in dit team.

Je bereidt een mise en place vanwege, zorgt dat al die middelen aangevuld en op voorraad zijn. Jouw ruimt een leveringen op en bent multi-inzetbaar wegens meerdere klussen in en rond een keuken.

Verantwoordelijk een zo efficiënt en effectief mogelijke dagelijkse goederenstroom-treatment in de toegewezen website, opdat het perfect functioneren van dit opslagplaats bewerkstelligd is. Leidinggeven juiste eigen team met medewerkers in het pakhuis.

Open sollicitaties: Open sollicitaties nemen we niet in treatment. Wij vragen u gericht te solliciteren op een betreffende de hiervoorgaande vacatures.

Gasten welke alleen een kop koffie wensen betreffende vers gemaakt gebak tot gasten die breedvoerig aankomen dineren. Wij leveren ze ons simpele kaart, doch met verse en lokale producten, daar waar wegens ieder een keus is, met jong tot oud. Eigen aandacht loopt indien een rooie draad door onze bedrijfsvisie.

WerkCentrale Holland zoekt ons customer servicemedewerker binnenvaart. view this link here now Een opdrachtgever kan zijn omvangrijke internationale organisatie waar volop ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

’t Feithhuis is al zo twintig jaar dé ontmoetingsplaats aangaande Groningen voor lunch, borrel en buffet. Komend jaar zetten we de tent op een kop met vernieuwende plannen op dit gebied met bunkeren, duurzaamheid, interieur en online!

Zoek je een opwindende baan in de horeca, ben je gastvrij en vanzelf en werk je gaarne in ons geriefelijk team? Dan kan zijn Diep op zoek naar je.

Team Contini is opzoek tot jou!! Ben je welke spontane, vriendelijke en hardwerkende collega waar we naar op zoek zijn?

Ervaring is ook niet verplicht maar een passie teneinde te werken in de nachthoreca wel! Jouw kan jouw CV plus foto en motivatie e-mailen naar cafedonovans@gmail.com

Je afdeling Een ambulante dienstverlening in een plaats Arnhem heeft adviserend pedagogische service met ouders betreffende opvoedingsvragen aan kids/jongeren betreffende ontwikkelingsproblemen. Veelal kan zijn daar sprake over gezinnen...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *